MSc mogelijkheden voor alumni Maitland, ESP Sportfysiotherapie en CRAFTA

Beste Alumni

We hopen dat het goed met u gaat en dat u in goede gezondheid bent, in deze hectische periode.

We willen u graag informeren over een nieuwe leerroute die we kunnen aanbieden in samenwerking met de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen). Sinds 1 januari 2020 is de samenwerking tussen de HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen) en Physio Education & Science (voorheen Nexus) namelijk versterkt.

De Master Musculoskeletale Revalidatie biedt een flexibele leerroute aan om een Master of Science (MSc) diploma te behalen. Voor alumni van de ESP sportfysiotherapie opleiding, Maitland manuele therapie en CRAFTA craniofaciale therapie wordt de mogelijkheid geboden om zich te oriënteren op een verkort flexibel traject.
Afhankelijk van alle bij- en nascholingen die u heeft gevolgd kunnen er vrijstellingen worden gegeven of kan er gekozen worden voor een leerwegonafhankelijke toets. Bij een leerwegonafhankelijke toets neemt u de toets af, zonder het onderwijs te hoeven volgen. Samen met de coördinator van de master stelt u een op maat gemaakt lesprogramma samen.

De MSc musculoskeletale revalidatie is modulair opgezet. Het eerste jaar zorgt voor een brede musculoskeletale basis, het tweede jaar staat in het teken van specialisatie (sportfysiotherapie, manuele therapie of orofaciaal). Het laatste jaar staat onderzoek en multidisciplinair werken op de voorgrond. De master heeft een community op LinkedIn waar u lid van kunt worden: https://www.linkedin.com/groups/12209290/.

Heeft u interesse in deze unieke mogelijkheid dan kunt u contact opnemen met de coördinator van de Master Musculoskeletale Revalidatie met de HAN. Dit is dr. S. Mooren. Ze is te bereiken op suzan.mooren@han.nl. Voor meer informatie over de master zie  https://www.han.nl/opleidingen/master/musculoskeletale-revalidatie/deeltijd/.

Met vriendelijke groet,

Mede namens:
Suzan Mooren, coördinator Master Musculoskeletale Revalidatie, HAN

Harald Bant, mededirecteur Physio Education & Science, het na-en bijscholingsinstituut voor de fysiotherapeut.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *