Nieuwe website Nexus

Je hebt het al gemerkt: Nexus heeft een nieuwe website. Frisse look en meer overzicht! Nexus is in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Veel meer cursussen en opleidingen waardoor het formaat van de oude website eigenlijk tekort schoot.

Ook wilden wij nog beter inspelen op wensen van klanten van Nexus. De website moest nog duidelijker laten zien waar we voor staan: praktijkgerichte cursussen en opleidingen met ervaren docenten, persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de cursus en een goede catering.

Wij hebben nieuwe foto’s gemaakt van cursussituaties en cursisten, zo is Nexus.

Het cursus- en opleidingsaanbod is nu overzichtelijker, je kunt direct zien of er nog plaatsen beschikbaar zijn en ook de hele aanmeldprocedure is duidelijker.

Toch werken nog heel wat dingen niet zo zoals we dat graag willen. Het is bijvoorbeeld niet gelukt om je oude accountgegevens van “mijn nexus” over te nemen. Dus als je nu weer voor een cursus bij Nexus inschrijft wordt niet automatisch 50,00 korting in de factuur berekend. Geef dan a.u.b. in de aanmelding aan dat je eerder bij ons een cursus hebt gevolgd. Dan passen we dit automatisch aan.

Vanaf de tweede cursus die je via de nieuwe website boekt wordt die korting wel berekend.

Mocht je verdere aandachts- of verbeterpunten hebben laat het ons a.u.b. weten!

Martin

nexus-website2 nexus-website1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *