Nexus Physiotherapy is nu Physio Education & Science

Met ingang van het nieuwe jaar heeft Nexus het opleidingsinstituut voor de fysiotherapeut een nieuwe naam: Physio Education & Science. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling, een verfriste visie, een aangepaste website en natuurlijk nieuwe opleidingen, cursussen en masterclasses. Professionalisering, transparantie, laagdrempeligheid en kwaliteit staan bij ons op de voorgrond.

De kracht van Physio Education & Science blijft liggen bij 50% theorie, 50% praktijk. Direct aan de slag kunnen met nieuwe verworven competenties na het volgen van opleidingen, cursussen en masterclasses.

U bent van harte welkom,

groetjes van het Physio Education & Science team.

Reacties:

 1. Rosanne Peters schreef:

  Beste heer, mevrouw,

  Op 23 januari heb ik mijzelf ingeschreven voor de opleiding ESP welke start in april 2020.
  Graag zou ik willen vragen of ik de studiehandleiding zou kunnen ontvangen waarin de lesdatums staan voor komend jaar.
  Ook heb ik nog geen factuur of bevestigingsmail ontvangen dus weet ik niet zeker of de inschrijving wel goed doorgekomen is. Bij het versturen naar een mail naar info@physioeducation.eu krijg ik telkens een fout melding dat het email adres niet meer bestaat. Hopelijk lukt het via deze weg en anders probeer ik het nog een keer telefonisch.

  Met vriendelijke groet,

  Rosanne Peters
  Fysiocentrum Heesch

  1. nexus-beheer schreef:

   Beste Rosanne,

   jij bent ingeschreven door dhr. Fer van den Hurk en daarbij is het mailadres administratie@fysiocentrumheesch.nl als factuuradres opgegeven en daar is dan ook de bevestiging heengestuurd via ons systeem. 5 februari jl hebben wij nog een keer een aanmelding voor jou ontvangen en ik heb deze laatste geannuleerd, maar dit ook naar dhr. van den Hurk gemaild. Jij zult ongeveer 4 weken voor aanvang van de opleiding van ons een infomail met verdere informatie ontvangen. De lesweken voor het eerste jaar zijn als volgt: lesweek 1: 5 t/m 10april, lesweek 2: 6 t/m 11 september en lesweek 3: 7 t/m 12 februari 2021. Met vriendelijke groet, Josephine Tebarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *