Cursus Crafta – CCA (voorheen Clinical Days)

 • Dit deel van het CRAFTA® concept betreft het oefenen en verdiepen van de kennis van je clinical reasoning op het gebied van je neuromusculoskeletale onderzoek en behandeling van hoofd-gezicht en nek regio.

Beschikbaarheid

Toelating:

Crafta basiscursus en minstens 1 week van de opbouwcursus gevolgd.

Locatie

Startdatum

Docenten

Daan Bredewout

Taal

Nederlands

Beschikbaarheid

 

Prijs

 
 
 
Bel:
+31 485-516009

Print

Inhoud van de cursus Crafta – CCA (voorheen Clinical Days)

Beschrijving


Online assessment van je benadering en kennis van clinical reasoning

CRAFTA® Clinical Assessment (CCA)

 • Dit deel van het CRAFTA® concept betreft het oefenen en verdiepen van de kennis van je clinical reasoning op het gebied van je neuromusculoskeletale onderzoek en behandeling van hoofd-gezicht en nek regio.
 • Je wordt individueel beoordeeld op je onderzoek en behandeling van patiënten met (gecompliceerde) hoofd-, nek- en gezichtspijn.
 • Je krijgt een digitaal onderzoeks/Clinical Reasoning Formulier (CRF). Dit CRF bevat vragen die beantwoord moeten worden en verduidelijkt je denken en reflectie over de gekozen patiënt.
 • Na evaluatie van het CRF door je beoordelaar, krijg je een virtuele afspraak van 60-90 minuten.
 • Gedurende deze virtuele afspraak worden je gepresenteerde patiënt (onderzoek en behandeling) en je CRF besproken. Aanvullend worden enkele technieken geëxamineerd en beoordeeld.
 • Binnen 7 dagen na je virtuele CCA wordt de inhoud van je eindevaluatie over jouw CCA naar je toegestuurd met het aantal punten dat zal worden toegevoegd aan je portfolio.

Wat heb je nodig
Je hebt de CRAFTA® basiscursus afgerond en je hebt minstens 1 week van de opbouwcursus gevolgd.

Deze online cursus is ook ideaal voor reeds gecertificeerde CRAFTA® therapeuten die hun kennis omtrent klinisch redeneren nogmaals willen oefenen en beoordelen. Het geeft extra punten voor je CRAFTA® accreditatie.

FAQ

Deze cursus

 • Is goedgekeurd als praktische cursus. De deelnemers ontvangen punten (zie website) welke benodigd zijn voor certificering.
 • Is ook voor reeds gecertificeerde CRAFTA®-therapeuten, zij verkrijgen 20 CRAFTA® punten

Samenvatting in stappen

 1. Meld je aan per mail bij Daan Bredewout (dbredewout@gmail.com)
 2. Je krijgt van je examinator verdere informatie over de CCA en over je betaling (kosten 290,- euro)
 3. Als je denkt dat je klaar bent voor de test dan neem je contact op met je examinator om een afspraak voor de CCA te maken.