Wittemeer Opleiding Bedrijfsvoering Fysiotherapie

Graag vragen we je aandacht voor de opleiding Bedrijfsvoering Fysiotherapie. Deze opleiding wordt georganiseerd door Wittemeer Academy en start op 15 november 2019. De opleiding is interessant voor praktijkhouders en praktijkmanagers, juist ook voor praktijkmanagers die van plan zijn om praktijkhouder te worden. Vanuit FysioTopics hechten we veel waarde aan deze opleiding, die concreet bijdraagt om je praktijk op een hoger niveau te brengen. De opleiding wordt gegeven in Hoofddorp.

Managen van de praktijk

In deze opleiding leer je beter te werken AAN je praktijk. Je leert je praktijk nóg beter te managen en je brengt jouw ondernemerschap naar een volgend niveau. Je leert om een visie te creëren en deze visie om te zetten naar concrete acties.

Dat doe je door kennis en inzichten te krijgen over alle relevante gebieden om succesvol te ondernemen binnen de fysiotherapie. Je vertaalt de opgedane kennis naar visie en maakt een eigen businessplan.

Ook wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Daardoor groei je en word je sterker als ondernemer en manager.

Wat levert het op

  • Het managen van de praktijkorganisatie vanuit een bedrijfskundig perspectief, waardoor je een bredere kijk hebt op strategie en proces.
  • Je hebt je visie helder én omgezet naar een concreet businessplan voor de komende jaren.
  • Proactief de praktijk aansturen op cijfers en feiten.
  • Een betere gesprekspartner zijn voor je accountant, financieel adviseur en andere derde partijen zoals leveranciers en samenwerkingspartners.
  • Kunnen coachen van medewerkers op het optimaal inzetten van hun talenten.
  • Innovatief denken en het bedenken én implementeren van slimme product-markt-combinaties.

Meer weten en aanmelden?

Meer informatie over deze opleiding is te vinden via:

https://www.wittemeer.nl/kalender/bedrijfsvoering-fysiotherapie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *